اظهارنامه مالیاتی سال ۱۴۰۴

جدول محتوایی

تدوین و ارسال درست و به‌موقع اظهارنامه مالیاتی با مشاوران فرمان حساب

طبق قانون 110 مالیات های مستقیم که اشاره به اظهارنامه مالیاتی دارد و در آن اشاره شده است که : اشخاص حقوقی مکلف اند اظهارنامه و ترازنامه و حساب سود و زیان متکی به دفاتر و اسناد و مدارک خود را حداکثر تا چهار ماه پس از سال مالیاتی همراه با فهرست هویت شرکا و سهامداران و حسب مورد میزان سهم‌الشرکه یا تعداد سهام و نشانی‌ هر یک از آنها را به اداره امور مالیاتی که محل فعالیت اصلی شخص‌ حقوقی در آن واقع است تسلیم و مالیات متعلق را پرداخت نمایند. پس از تسلیم اولین فهرست مزبور، تسلیم فهرست تغییرات در سنوات بعد کافی خواهد بود. محل تسلیم اظهارنامه و پرداخت ‌مالیات اشخاص حقوقی خارجی و مؤسسات مقیم خارج از ایران‌ که در ایران دارای اقامتگاه یا نمایندگی نمی‌باشند تهران است‌.

حکم این ماده در مورد کارخانه ‌داران و اشخاص حقوقی در دوران معافیت نیز جاری خواهد بود.

در نظر داشته باشید یکی از وظایف شرکت‌ها و اشخاص حقوقی در ایران، تدوین و ارسال درست و به‌موقع اظهارنامه مالیاتی است.

شما عزیزان میتوانید برای پرداخت اظهارنامه مالیاتی دقیق و مطابق مقررات امور مالیاتی با کارشناسان فرمان حساب با شماره های 00000 در تماس باشید .

شرط اصلی برخورداری از معافیت‌های مالیاتی، تدوین و ارسال به‌موقع و درست اظهارنامه مالیاتی است.

شخاص حقوقی برای تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی خود تا 4 ماه پس از پایان سال مالی فرصت دارند. به‌عنوان مثال، اگر پایان سال مالی یک شرکت یا شخص حقوقی، اسفند 1403 بوده است، این شرکت باید اظهارنامه مالیاتی خود را تا 31 تیر ماه 1404 تدوین و ارسال کند.


مدارک شرکت (مثل اساسنامه و موضوع فعالیت شرکت)

اطلاعات مربوط به مجوز فعالیت و کارت بازرگانی شرکت

مدارک شناسایی افرادی که در شرکت، حق امضا دارند

ترازنامه

صورت سود و زیان

میزان درآمد و فروش داخلی و خارجی

مانده سود و زیان دوره قبل و گردش حساب تعدیل سنوات

گردش حساب مواد اولیه، کالای ساخته شده، مبلغ ریالی کالاهای بازرگانی و سایر کالاها اطلاعات حساب‌های فروش سال قبل و میزان افزایش در سال جاری

نکته : در نظر داشته باشید با توجه به نوع فعالیت ( بازرگانی – تولیدی-پیمانکاری) باید مدارک متفاوتی ارایه شوند .

شما عزیزان میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فرمان حساب ارتباط داشته باشید تا بهترین مشاوره را داشته باشید.

اشخاص حقوقی پس از تهیه این مدارک، می‌توانند وارد درگاه ملی مالیاتی شوند و فرایند و بررسی های لازم اظهارنامه مالیاتی را آغاز کنند و پس از بررسی و تایید نهایی آن را پرداخت کنند.





اگر اظهارنامه ارسال نکنیم چه در انتظارمان است؟

تاخیر در ارسال یا ارسال نکردن این اظهارنامه باعث محرومیت از بخشودگی‌ها و معافیت‌های مالیاتی و اعمال جریمه معادل 30 درصد مالیات، برای مودیان حقوقی می‌شود.


مراحل ثبت اظهارنامه اشخاص حقوقی در سازمان امور مالیاتی شامل چه مواردی است؟

1- اشخاص حقوقی و شرکت ها  باید ابتدا وارد درگاه ملی خدمات مالیاتی شوند و با استفاده از نام کاربری و رمز عبور((user/password، ورود به سامانه را انجام دهند .

2- اکنون لازم است اشخاص حقوقی از بخش پرونده‌های مالیاتی، پرونده‌های درآمد را انتخاب کنند و وارد جزئیات پرونده شوند. در گام بعدی، نماینده شرکت باید وارد بخش اظهارنامه اشخاص حقوقی شود و «ایجاد اظهارنامه جدید» را انتخاب کند تا بتواندد اطلاعات را وارد کنند.

3- در این مرحله، کلیه اطلاعات موردنیاز سامانه، باید توسط نماینده آگاه تیم حسابرسی مسلط انجام شود تا اشتباهی صورت نگیرند شما عزیزان میتوانید از طریق راه های ارتباطی مختلف با مشاوران فرمان حساب هماهنگی های لازم جهت تکمیل اظهارنامه مالیاتی شرکت خود را فراهم کنید .
4- پس از وارد کردن کلیه اطلاعات موردنیاز سامانه، مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی به‌صورت خودکار محاسبه می‌شود. پس از مشخص شدن مالیات، باید اطلاعات اظهارنامه خود را نهایی کنید.

5- پس از تایید نهایی اظهارنامه، قبض مالیات صادر می‌شود. امکان پرداخت این قبض از وجود دارد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

امروز مشاوره رایگان کسب و کار دریافت کنید!

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

اصطلاح حسابرسی

سهل انگاری انجام ندادن وظایف بر طبق استاندارد های حرفه ای یا اعمال نکردن مزاقبت

ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر

بررسی و تفاوت های ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر ماده ۱۶۹ قانون مالیات های مستقیم

مالیات بر درامد اتفاقی

بررسی و کنترل مالیات اشخاص(حقیقی و حقوقی) در تعریف درآمد اتفاقی طبق ماده 119 قانون